Tack för all support!

Halvfigur sommaren 2014

 

 

 

 


 

 

Jag ställde upp som kandidat i partiledarvalet för att visa på behovet av en partiledare som finns i riksdagen och som är väl förankrad i den kristdemokratiska politiken på olika nivåer.

-     Efter samtal med valberedningen har jag kommit fram till att jag drar tillbaka min kandidatur till partiledarposten men finns till förfogande till partistyrelsen eller presidiet för Kristdemokraterna.

-        Jag är glad och tacksam över att jag under de veckor som gått som partiledarkandidat, kunnat tala om – och fått väldigt starkt stöd och support för – vikten av att bredda partiets sociala profil genom större fokus på arbete och företagande, och det för mig självklara i att sträva för och uppnå en jämlik vård för Sveriges invånare. Det är något jag gjort, och kommer fortsätta göra i mitt uppdrag som riksdagsledamot.

Tack till alla som bidragit till att jag får #fyraårtill i Riksdagen!

Är glad och tacksam för att få arbeta för kristdemokratiska värderingar ännu en period i Riksdagen. Det blir en liten grupp kristdemokrater – men vi är vana att jobba och jag lovar att förvalta de röster & kryss jag fått, på bästa sätt!

Som ansvarig för Kristdemokraternas näringspolitik i riksdagsgruppen, och som ledamot i Nordiska Rådets svenska delegation, kommer jag att uppdatera utifrån de uppdragen i första hand.

Jag är även ledamot av Kommunfullmäktige i Trollhättan och följer den lokala politiken och samhällsutvecklingen i området.

 

Följ mig också gärna på

Facebook Twitter Linkedin

En reaktion på ”Tack för all support!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>